Super Sarah

Politik blir bara mer o. mer intressant. Nu handlar amerikanska presidentvalet om två tonåringar som haft sex utan kondom, o. dessutom utan att vara gifta. Så tyckte man att politiken spårade ur med fallet Mirakelmannen :-/

Tänk vilken svärmor den killen kommer att få. Redan före bröllopet släpar hon honom ut i rampljuset framför flera miljoner människor o. säger ”Den här pojken ska gifta sig med min dotter. O. de är SÅ lyckliga!”. På något sätt känns det som att det är ett arrangerat äktenskap.

Det är ju inte helt osannolikt att den här Sarah Palin verkligen blir det högsta hönset i Washington. McCain är ju ganska gammal o. har redan haft en hel del problem med hälsan. Det är inte helt osannolikt att han möter sin skapare före mandatperioderna är över. Då jävlar skulle det bli ordning på torpet!

Annonser

9 svar to “Super Sarah”

 1. Helge Veto-Oja Says:

  Någon sade : ifall Kolumbus skulle leva idag, skulle han blåneka att det var han som fann stället.

 2. Helge: Det kan man tänka sig…

 3. Och jag som bor i detta land, har flera bekanta som tycker hon e TOPPENBRA! Och det tycker inte jag riktigt.. Men sen om jag fragar vad de tycker om henne och hennes politiska varderingar, sa vet de just inget alls. Utom att hon ar TOPPENBRA?? Frightening…

 4. Beskrivningen av henne stämmer ju perfekt in på fördomarna om den typiska amerikanen, men jag har förstått att när hon håller tal stärks stöder för Barack Obama. Visst är hon skrämmande och vad är det med dessa abortmotståndare och vapen?

 5. tomaskarls Says:

  Sofia: ”Skrämmande”, är ordet…

  Helena: Ja, vad är det med abortmotståndarna o. vapen? En bra fråga. Det finns ju en stark kristen politiks höger i USA. Utan att vara desto mer insatt i politiken i USA, så tycker jag att det verkar som att dom har fastnat i det förflutna.

 6. Oh tjena hej, den där puman får man se upp med.

 7. tomaskarls Says:

  Andreas: Verkligen, om McCain blir vald o. kolar. Då har världen henne som ledare.

 8. Det är en farlig dam, sanna mina ord.

 9. tomaskarls Says:

  Carina: Hmmm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: