Dagen som inte fanns

Hej på er!

Det känns som en eviget sen jag såg er sist, eller era ip-nummror dårå. Nästan ett helt dygn, eftersom jag knäppte på datorn första gången idag  kl. 1820. Och det är tammig o. fan rekord!

Mr J. messade igår o. frågade om jag skulle hänga med på någå slags 80-tals nostalgikväll till Waskia. För er som inte vet vad Waskia är så kan jag berätta att det är en gammal nattklubb här i Vasa. Gammal på det sättet att den varit stängd ganska länge. Nu tror jag att de har öppet bara på beställning, elä nååå. Men för länge sen, när jag var ung, var den ganska populär.

Anyway, lättövertalad som man är så tyckte jag att det skulle jag nog. Nå, Waskia visade sig vara en katastrof, om man säger det snällt. Vi var där en öl, o. det räckte. Men när man en gång strukit vitskjortan är det ju onödigt att gå direkt hem, så kvällen fortsatte ute i vasanatten.

Med facit i hand kanske den fortsatte lite onödigt länge. Lite hängig har jag kännt mig idag. Mr J. sov på soffan här, o. när man har folk sovande på soffan ser ju dagen lite annorlunda ut. Därav den långa frånvaron från bloggelibloggen.

Här mot kvällningen var vi till en grekisk restaurang o. åt kebabrullar. Vad är det för grekiskt med kebabrullar egentligen? Vet du det Loppan?

Nu har Mr J. begett sig mot Byhåla, o. jag kom hem till en tom lägenhet. Då slog det mig att jag inte träffat er på hela dagen. Så hur har ni haft det? :)

Annonser

15 svar to “Dagen som inte fanns”

 1. Bloggosfären har varit en ack så kall plats utan dig, Tomas! *snyftar ännu*

 2. … förresten ska du få lite underhållning här – kan ju hända att du redan läst dessa legendariska Bush-citat men what the heck – åt den mannen kan man flina fler gånger fast det är veckoslut och tråkigt som attans!
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7809160.stm

 3. tomaskarls Says:

  Anni: Det är sånt jag vill höra! Det i din första kommentar alltså :)

  Oj, oj, handi Bushas poitjin!! :)

  ”You know, one of the hardest parts of my job is to connect Iraq to the war on terror.”

  Här var han väldigt ärlig iaf.

 4. Jaså, det var ingen höjdare att vara på Waskia, då. Vad bra, då behöver jag inte harmas över att jag inte gav mig tid att försöka hitta någon kompis som skulle vara villig att följa med (att försöka få med maken hade varit ett företag dömt att misslyckas).

 5. undra ju oxå var du ha hålli hus :-)
  Vi d här lage ha ja lärt mig att precis vad som helst kan va grekiskt i detta land, bara man kallar d grekiskt
  Folk sväljer me ”hull o hår” även om d int e lamm…..

 6. Goafton, jo denna IP har det bra i varje fall. Du har äran att få årets första kommentar ikväll. Kanske lite sent, som när man säger gott nytt år vid kiosken och de tittar lite konstigt, som om man ville ha gårdagens tidning. Jo, nattlivet i Vasa är nog lite strange. Han kika in i O-krogen och snurra runt på Fontana under julhelgen, men det hade mera barnkalasfeelis.
  Ha det gott!

 7. tomaskarls Says:

  Yvonne: Nope, du missade absolut inget! :)

  Loppan: Jo, allt tycks nog blandas ihop till en salig röra på de etniska restaurangerna. Det fanns pizza på menyn oxo. Pizza som ju är den kanske mest traditionella finländska rätten. Jamenar, annars skulle vi väl inte ha Kotipizza?! :)

  Nilla: Gomorron! Nå, så sent är det ändå inte om man ser det i ett års perspektiv :)

  Angående barnkalaset, kan det vara vi som blivit gamla o. de tycker att pensionärsklubben hälsar på när vi kommer till O-krogen?! Vi var faktiskt in o. svängde till O-krogen i fredax oxo, o. jag kände mig onekligen som en pensionär :) Hade!

 8. den mest traditionella finländska rätten…d SKAAA väl ändå va o förbli sininen lenkki? så måst d baa va, så ska de va..

 9. tomaskarls Says:

  Loppan: Ok, pizza på andra plats då :)

 10. okeeeej, men då måst d va persika, auraost o ananast på den (spyr över axeln igen)

 11. HA! här blir man ivrig o ska bränna iväg kommentarer! då meddelar word-va-d-nu-heter att ja skriver kommentarer för snabbt!!!
  Men Tomas, hur vill du ha d?
  Va e d som gör långsamma kommentarer bättre?
  Ja sa ju att ja sku ha gått o lagt mig igen….

 12. tomaskarls Says:

  Loppan: Ananast är något som man antagligen börjar må illa av :)

  Jag vet inget om snabba kommentarer. Antagligen trodde systemet att det var spam. Men tre kommentarer på tre minuter är moust deffinitly ganska snabbt :)

 13. Lavemang™ Says:

  den där grekiska restaurangen har något fantastikst på sin pizzameny… beställ en pizza med ägg… du får en pizza med kokt och skivat ägg på och äggulans yttre kant är förståss mörkblå.

 14. tomaskarls Says:

  Lavis: Ok, låter lite suspekt tycker jag :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: