Trimgel

Jag får inte alls känslan av att det här är någå humbug, verkar helt vettigt.

”Ryktena är sanna.”

Yeah, sure! Det är de väl alltid…

”Medlet som hjälper dig att gå ned mycket i vikt har äntligen upptäckts.”

Ja äntligen! Jag har väntat o. väntat på att få höra det. det har varit så tyst om sånt. Ingen annan har påstått det tidigare…

”Produkten TRIMGEL, en bantningsgel, som bland annat är baserad på den mycket omtalade sydafrikanska kaktussorten Hoodia gordonii och geraniumolja…”

Jaa, juuust… DEN kaktussorten!! Har man ju hört mycket om….

”Kliniska studier bevisar att upptagningen av framför allt geraniumolja ökar 3-D-aktiviteten i jakten på överflödiga kilon.”

Vilka studier? Vad är ”3-D aktivitet”?

”…som dessutom är 100 % naturlig,”

Det är fettet under huden oxo.

”Du applicerar TRIMGEL direkt på de kända ”problemområdena” där fettet ansamlats: bl.a. mage, lår och höfter”

Så man kan alltså banta halva magen om man vill?! Fantastiskt!

”Det är inte hälsosamt att gå ned för mycket och för snabbt i vikt. Därför finns det i TRIMGELs bruksanvisning ett särskilt meddelande. Om viktminskningen går för fort, måste du minska antalet gånger som du applicerar TRIMGEL. Läs därför bruksanvisningen noggrant innan du börjar striden mot vågen.”

Det känns trygt, att det finns instruktioner för hur man ska undvika att gå ner i vikt för mycket med ett viktnedgångsmedel. Då MÅSTE det ju fungera. Annars skulle dom aldrig ha skrivit så där…

”I många bantningsprodukter hamnar på det hela taget endast en (mycket) liten del av de verksamma ämnena verkligen i blodomloppet. Därför skulle det vara önskvärt om ämnena på ett säkert och enkelt sätt snabbt kan föras in i blodomloppet, utan att behöva gå genom mage och tarmar. Den möjligheten finns nu: TRIMGEL är i flera avseenden en revolutionerande produkt, som använder en gel för själva ämnestransporten.”

Ja herre Gud! Tänk om vi skulle förlita oss på mage o. tarmar för att överföra alla näringsämnen från maten vi äter till blodomloppet?! Hur skulle det se ut?!

”Så fort TRIMGELs specialgel appliceras och masseras in lätt på (ren) hud, tas de verksamma beståndsdelarna snabbt upp i blodomloppet.”

Som deodoranter, rakvatten o. smink dårå, eller…?!

”Kroppen ”trimmas” därefter intensivt, så att viktminskningen kan anta rekordformer.”

Ja, men… Just skrev ni att man inte får gå ner i vikt för snabbt o. att detta kan vara en risk med Trimgel. Då ska man väl inte sträva efter viktminskning i ”rekordformer”?!

Och så vidare….

Det som är skrämmande med sånt här är att det finns folk som går på det. Skulle ingen gå på det, så hade ingen sattsat pengar på en sån här annons på Vbl:s vebbupplaga.

Spelar: Jimi Hendrix/Hey Joe

Fattades bara att dom skulle ha sagt att Iso Arska använde Trimgel.


Annonser

6 svar to “Trimgel”

 1. haha!! Klockrent!
  Tänk om man bara skulle smörja in små cirklar lite här och var på problemområdena. Då skulle man bli helt gropig. Det skulle se festligt ut. eller göra en stor grop på vardera skinkorna?
  Tänk vilka nya trender som skulle dyka upp ifall ALLA använde den där gelen?! Typ att det är nu inne att bara ha en stor fläskrand rakt över ryggen eller att man ska vara helt fläskfri men bara kärlekshandtagen kvar?
  Intressant intressant…

 2. tomaskarls Says:

  Jenny: Ja, det var det jag tänkte på. Tänk om man missar en liten del av ”problemområdet”. Står den upp då? Som när man missar med sololja menar jag, att en liten del blir brännd…?! Världen är galen….

 3. Det är bra att medlet är snabbverkande. Många mirakelmedel mot rynkor och annat brukar vara så konstruerade att man måste hålla på ganska länge innan resultatet borde visa sig.

  Jag brukar vara med ibland då damer köper skönhetsmedel och passar då på och frågar om medlet är snabbverkande. Jag säger att som konsult avråder jag från köp om det inte är snabbverkande.

  Det här aktuella bantningsmedlet “Fläsket brinner” har den fördelen att man behöver inte köpa massor av tuber och hålla på länge för att konstatera att det inte fungerade.

 4. Hm, jag tycker nog att jag skulle kunna behöva trimma min mage lite mer. Om de skulle betala mig en fet summa för att vara försökskanin skulle jag nog vara villig att testa… :) Och nix nej för photoshoppade före- och efterbilder…

 5. Funkar det inte?????

  ;-)

 6. tomaskarls Says:

  hsg: Hmmm… En bra point :)

  Yvonne: Ja fast det här tycks ju vara testat redan :)

  Maria: Inte vet jag… JAG har inte testat! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: