Stubb Högg i Sten

Så har då politikerföraktet spätts på lite igen. Finlands utrikesminister Alexander Stubb är tydligen inte så smart som han ibland framstått, eftersom han går o. säger vad han egentligen tycker o. tänker framför en kamera när han tror att den är avslagen.

Under sin massaker i Gaza i vintras bombade Israel bland annat ett sjukhus som byggts av Finlands Röda Kors. Finland har begärt en officiell förklaring av Israel o. nu fått den. Antagligen har dom sagt att sjukhuset egentligen var ett tillhåll för terrorister, o. det tror förstås regeringen på, så att dom kan lägga ärendet till handlingarna. För inte tycks det ju störa utrikesministern speciellt mycket, egentligen.

Här säger Stubb vad han egentligen tänker om hela grejen.

Men det som nästan irriterar mig mer är Stubbs förklaring, att det var hans ”moka (misstag)”. Hans misstag var att han sa vad han egentligen tycker när han trodde att mikrofonerna o. kamerorna inte var på. Hur fan kan en minister så ogenerat sitta o. säga att han har andra åsikter när mikrofonerna är på än när de är avslagna. Fy fan!

2 svar to “Stubb Högg i Sten”

  1. Finlands utrikesminister har de åsikter som finlands regering har. Alexander Stubb kan väl ibland ha en egna åsikter som han är tvungen att hålla för sig själv.

  2. tomaskarls Says:

    hsg: Jo, visst är det så. Men det känns svårt att svälja att han har en åsikt när kameran rullar o. en annan när han tror att den är avstängd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: