Lördagen den 12. december

Det här, lördag morgon, måste vara en av veckans absoluta höjdpunkter. Man sover så länge man känner för det och sen kan man sitta och sippa i sig så mycket och så starkt kaffe man vill ha så länge man orkar. Det enda man hör är ventilationens sus ackompanjerat av datorns kylfläkt. Ibland slår kylskåpet på och spelar ett solo till takten av kaffebryggarens oregelbundna knäppande.

Om en och en halv vecka är det jul. Jag har tidigare skrivit att det känns som tiden bara rinner iväg, men den här hösten har varit extrem i det avseendet. I torsdax hade vi sista spanskatimmen för den här terminen och det känns som vi inte ens kommit igång. Det har oxo snart gått 10 månader av mitt 12 månader långa kontrakt på Iso W. Hösten har varit avsevärt lugnare än våren. Den senaste veckan har det blivit lite mer action igen eftersom jag nu vikarierar två morsor (nå, en blivande om man ska vara noga). Jag har fått nya projekt att sätta mig in i och nya människor att lära känna, något som jag ser som enbart positivt. Det är dock inte meningen att jag ska sköta två personers jobb i längden. Kontraktet blir med största sannolikhet förlängt fram till hösten 2010 tack vare att det, milt uttryckt, råder en babyboom på vår avdelning. Vackert så! Sen efter nästa höst för vi se vad ödet har hittat på åt mig.

Som ni märker (och det här har jag oxo skrivit om tidigare) har den här bloggen somnat bort avsevärt jämfört med vad den en gång var. Det finns helt enkelt inte samma inspiration att skriva längre och jag vet inte vad det beror på. Delvis tror jag att det beror på det förbannade Facebook. Man får ju lite av den samma interaktionen med folk där som man får här, och via andra bloggar, men ändå inte. Anyway, så ser jag att det är förvånandsvärt många läsare som klickar sig in hit varje dag fast jag inte skriver något. Tack för det, det värmer! Förhoppningsvis så ska ni få valuta för era klick någon gång i framtiden.

Nä, nu börjar kaffet vara slut och jag börjar få känslan av att jag har babblat tillräckligt för den här gången. Så jag sätter punkt.

Peace!

Annonser

14 svar to “Lördagen den 12. december”

 1. Ja, detta år har faktiskt bara runnit iväg! För mig har det att göra med att jag blev färdig från skolan och började jobba heltid. Tror jag. Vet inte varför, men det var i och med det som tiden på allvar vara började försvinna. utan att man märkte det. Huuadå…
  Trevlig helg Tomas! :)

 2. tomaskarls Says:

  Tack det samma Liza! :)

 3. Ett nyårslöfte kan ju vara att göra nåt med det! (blogga mera alltså)

 4. Tankesultanen Says:

  Mais putain de putain de putain.. Jag ramlar in på din blogg nästan varje dag då jag är seg, trött, sliten och i behov av miljöombyte.. och så skriver du inget, mannen!! Merde! ;)

  Förövrigt har jag återigen något viktigt dravel att meddela dig.. och denna gång handlar det om MORD!! Så jag ska försöka få iväg det där mejlet under mars-april månad!!!! :)

 5. Tankesultanen, yrar.. ;) Says:

  Aah.. nu fattar jag varför du inte har tid att blogga.. För du har ju blivit en bröllopsråtta!! ;) Jag slår vad om att du på ålderns höst oxå blir en såndär som springer på begravningar stup i kvarten..!! :)

 6. tomaskarls Says:

  Kerstin: Jo men, det blir inte så bra inlägg om man bloggar för att man känner sig tvingad till det av något nyårslöfte :)

  Tank: Je suis desolé.

  Mord? Nu blir jag riktigt nyfiken. Vad håller du på med? :)

 7. Tankesultanen, i delirium.. ;) Says:

  Detta är som att ha funnit Jesus.. SPIKMATTAN!! Jag testade den i går kväll och vilken välsignelse!! Jag är som en ny människa.. Rockar du din fortfarande!???

  Tack oxå för mejlet! Ska försöka fatta tag i tangentbordet under helgerna. Shalom!

 8. Oj dessa spikmattor…
  Till och med ungarna har börjat fråga efter dem efter att ha hört att de blivit årets julklapp i media! Jag säger att de är barnförbjudna :)

 9. tomaskarls Says:

  Tank: Jasså redan! Bara ett år efter att den civiliserade världen upptäckt spikmattans förträfflighet så har du upptäckt den oxo :)

  Jo jag ”rockar” min nu som då…

  Kat: *fnyser* Jag gissar att du ser det som kvacksalveri, och kvacksalveri som ett hot mot din yrkesgrupp. För tänk om folk kunde bli friskare och börja må bättre utan att gå till dyra läkare och käka dyra mediciner! :) *duckar*

 10. Med andra ord: du har tråkigt och vill ”mucka gräl” :)
  Funkar inte; jag är slö, slapp o likgiltig just nu efter en dag på stan med x antal andra på jakt efter de ultimata julklapparna.

 11. tomaskarls Says:

  Kat: Det stämmer faktiskt, jag har riktigt tråkigt. Nå, jag ska försöka med någon annan då :)

 12. Tankesultanen Says:

  Men oj.. nu blev det dålig stämning här.. ;) Jag ska aldrig mer nämna den onämnbara (spikmattan)!!! :)

 13. Nämn på ni bara om spikmattor och annat. Jag drar mig tillbaka till mjukare bolster..

 14. tomaskarls Says:

  Tank: Äh…. :)

  Kat: Det kommer vi att göra :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: