30 Norska Kronor

Knappt har vulkanaskan från Island lagt sig förrän nästa katastrof inträffar, prinsessan Madde och Jonas B. bryter sin förlovning. Undrar om dom väntade tills askan lagt sig så att Madde skulle kunna fly till USA när nyheten exploderade i pressen?

Nå, orsaken är att Jonas har varit otrogen med norska Tora, och för 30 silverpenningar, eller närmare bestämt 12 500 norska kronor, berättade Tora det här för en norsk skvallerblaska.

Tora, Tora… Denna naiva flickstackare! Nu ångrar hon att hon berättade för hon förstod inte att det skulle bli en så stor nyhet (!) Jag kan inte tro något annat än att hon fick 30 silverpenningar till för att ”ångra” sig.

Tänk vad Knugen och Silvia ska vara förbannade på Jonas *ryser* Hela den perfekta fasaden kraschad när det inte ens är 2 månader kvar till Vickans bröllop. Det är tur för Jonas att Knugen inte har den makt Knugar hade förr i världen. Då hade han nog fått infinna sig vid galgen eller stupstocken på direkten. Eller åtminstone skulle han ha blivit kastad i en mörk och kall fängelsehåla där han hade fått ruttna bort och tänka över sina synder.

Allvarligt talat, man kan ju inte annat än tycka synd om dom här människorna som får sina hjärtan krossade i offentligheten. Men kanske det är det som är priset man får betala för att kunna hoppa på ett flygplan och dra till New York när det blir uppförsbacke i livet?

Och Jan Guillou slaktar Expressens skvallerjournalist.

Annonser

3 svar to “30 Norska Kronor”

  1. Funderar på att starta en fb-grupp för ”vi som inte bryr oss om ifall prinsessan Madeleine är förlovad eller inte” :) Men visst har du rätt, inte har de det lätt när varje steg ska bevakas och vikas ut.

  2. Tankesultanen, choqué Says:

    Undrar om Tora hade låtit bli att berätta sin story och gått miste om 12 lakan om hon vetat att det skulle bli ledsna miner i hovet!? ;)

  3. tomaskarls Says:

    Yvonne: Det är säkert en hel del adliga ungkarlar som bryr sig att hon är singel igen :)

    Tank: Säkert! Om hon bara vetat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: