TJ 88

Idag cyklade jag Vasa-Gerby-Singsby-Jungsund-Grönvik-och tillbax till Vasa. Det var en pinande motvind på vissa sträckor, nästan så att jag övervägde att stiga av och leda Medvind i motvinden ibland. Nå, intnu riktigt heller.

Det blev en Tour på 29 km. Jag var ändå mer slut idag än efter södagens Vuelta de Solf som blev 43 km. Kanske det var motvinden eller så borde jag ha vilat en dag till.

Jag har inte lagt upp något strukturerat träningsprogram ännu fast nätet är fullt av dom. Det har inte blivit av. Kanske jag är rädd att binda mig? Så jag baserar träningen på mustuntuu-principen. Som ni förstår blir det mest utomhuscykling nu när temperaturen stigit över -10. Jag tycker ändå att det är på gränsen till för kallt ännu, när det blåser till på köpet.

Jag har inte tänkt lämna spinnandet, ett pass i veckan ska det nog bli fast jag har skaffat Medvind. Att spinna och cykla ute är ju ändå inte riktigt samma sak. På spinningcykeln kan man kontrollera pulsen bättre så att den hålls där den ska. När man cyklar på Medvind far den lite hit och dit beroende på backar, vindar och trafikljus. Det är på ett sätt oxo lite trevligare att spinna. Det är ju ungefär som på ett diskotek, musiken spelar högt, discolamporna blinkar och man är omgiven av vackra kvinnor. Blir man riktigt trött så kan man ju ta en taxi hem direkt, dvs. stiga av cykeln och gå till omklädningsrummet. Det funkar inte med Medvind. Är man på andra sidan Replotbron eller på malaxsidan av Söderfjärden så är det inte så bara att lägga av om man tycker att man är för trött. Då är det bara att trampa på.

Nati, nati…

Annonser

4 svar to “TJ 88”

  1. Gillar det där med ”omgiven av vackra kvinnor”… :)

  2. Vah, jag hade ju kommenterat det här inlägget… har jag fastnat i nåt spamfilter eller bara glömt att klicka på Skicka kommentar…

  3. Tankesultanen, yrar.. ;) Says:

    Dina kilometerbeskrivningar låter lite som när min farfar klagar på att on gele ici par ce froid.. il fait au moins -20.. då en riktig termometer visar på -2. LITE överdriver du allt med dina 45 km!! ;) Ärligt, 25?? :)

    Själv ska jag försöka börja åka lite inlines i helgen som kommer. Okej, på med dina trikåer och ballerinaskor och ut i vinden!! Kippis! :)

  4. tomaskarls Says:

    Taknk: Jag skrev 43 km. Kilometrarna överdriver jag inte :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: