Tjejen på cykeln bredvid

När jag höll på att ställa sadelhöjd och styrehöjd på cykeln före kvällens spinningpass frågade tjejen som höll på och ställde in sadelhöjd och styrehöjd på cykeln bredvid var det egentligen är man reglerar motståndet. Jag visade henne och tänkte samtidigt, men sa inget, att det önskar du att du inte visste om 20 minuter.

– Det är så himla länge sen jag var på spinning sist. Jag kommer säkert att dö, sa hon (fritt översatt från finska) direkt efter och skrattade.

Jag drog andan för att säga det självklara, för att försäkra henne om att inte kommer hon att dö inte, som man ju naturligt gör i en sån situation. Men just före jag skulle börja prata hejdade jag mig instinktivt, som man gör när man av bara farten ska säga något självklart men något i en mitt i allt skriker stop, något filter i hjärnan reagerar och trycker på ”Abort”.

– Nååå, inte kommer du att dö, men ganska tungt blir det nog, fick jag ur mig efter en onaturligt lång tystnad under vilken jag hade klickat bort alla varningsmeddelanden i hjärnan som sa att på basen av den känsla jag brukar ha 20-25 min. in i  de flesta spinningpassen jag varit på så är det inte alls någon självklarhet att man överlever, och klickat på ”Yes” när Windows Tomas frågade om jag verkligen ville påstå något som kanske inte var helt säkert.

Men hon överlevde. Hon till och med skrattade när jag frågade efter passet om hon var vid liv ännu, så så farligt var det kanske inte.

Det här är inte tjejen på cykeln bredvid, men nästan lika glad såg hon oxo ut efter passet.

6 svar to “Tjejen på cykeln bredvid”

 1. Süheila kanske :)

 2. Och jo, du måste byta operativa systemet till en Mac Os också invärtes… Mycket smidigare :)

 3. tomaskarls Says:

  Süheila? Fick inte ens något vettigt ur Google på det.

  Tjaaa, jag vet inte. Oftast tycker jag om mina filter och mitt operativsystem. Det får en många gånger att tänka efter en extra gång och se nyanserna. Det här var kanske inte en av dom gångerna då men… :)

 4. Tänka efter före man talar?? Jag är helt oförstående

 5. tomaskarls Says:

  abyannika: Ok :)

 6. This is often performed whenever a person offers two cards
  with equivalent amounts initially distributed.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: